BOCZEK DOMOWY Z KASINKI – produkt szlachetny, delikatesowy o wieloletniej tradycji wytwarzania. Surowiec do produkcji stanowią wyselekcjonowane, najwyższej jakości boczki o odpowiednich proporcjach pomiędzy zawartością mięsa oraz tkanki tłuszczowej. Odpowiednio przygotowany surowiec peklowany jest w aromatycznej ziołowej solance a następnie wędzony w tradycyjnych komorach wędzarniczych opalanych drewnem bukowym i olchowym ,a na sam koniec parzony w kotłach z dodatkiem naturalnych przypraw. Produkt, który zadowoli gusta wszystkich Klientów zwłaszcza ceniących smak wyrobów tradycyjnych. 100g wyrobu gotowego otrzymujemy z 140g mięsa wieprzowego (boczku).

KIEŁBASA SWOJSKA TRADYCYJNA Z KASINKI – kiełbasa produkowana wyłącznie metodami tradycyjnymi, na bazie mięs wieprzowych, naturalnych przypraw, oraz soli spożywczej, w postaci niewielkich pęt o brązowej barwie. 100g wyrobu gotowego uzyskujemy z 123g mięsa wieprzowego najwyższej jakości. Na przekroju widoczne „szare” oczko, powstające w wyniku przerwania podczas pieczenia produktu w tradycyjnych komorach naturalnie przebiegającego procesu peklowania wyrobu, oraz niewielkie skupiska smakowitej galaretki. Konsystencja wyrobu krucha, soczysta, mięsna, wyczuwalny aromat dymu. Produkt szlachetny, delikatesowy z najwyższej wędliniarskiej półki.

KIEŁBASA WIEJSKA TRADYCYJNA – kiełbasa w postaci długich pętek o brązowej barwie i lekko pomarszczonej powierzchni produkowana w oparciu o sprawdzoną, domową recepturę z której korzystamy od wielu lat. 100g kiełbasy uzyskuje z 115g mięsa wieprzowego oraz z 6g mięsa wołowego. Smak wyrobu podkreślają naturalne przyprawy oraz delikatny aromat wędzenia. onsystencja wyrobu mięsna, lekko krucha, na przekroju dopuszczalne skupiska galaretki, oraz delikatne wybicie tłuszczu. Produkt szlachetny, delikatesowy, chętnie wybierany przez Klientów ceniących sobie produkty wysokiej jakości o prawdziwym domowym smaku.

SYNECKA TRADYCYJNA Z KASINKI – szynka z jednego z najdelikatniejszych mięśni szynki wieprzowej produkowana metodami tradycyjnymi, długo marynowana w aromatycznym wywarze z ziół i przypraw. Wyrób wiązany przędzą, wędzony w komorach tradycyjnych opalanych drewnem bukowym oraz olchowym do uzyskania równomiernej ciemno brązowej barwy produktu, parzony. 100 g wyrobu gotowego uzyskujemy z 135g mięsa wieprzowego (z szynki). Konsystencja produktu bardzo mięsna, krucha, smak delikatny, lekko wyczuwalne użyte podczas peklowania przyprawy. Wyrób szlachetny, delikatesowy, idealnie smakujący i prezentujący się na paterze oraz jako dodatek do sałatek oraz innych dań.
